Just copied sky+ to Sky HD but cant play anything

Post here if you have any problems with ExPVR.
mccltd
Posts: 4
Joined: Sat Dec 08, 2012 4:47 pm

Just copied sky+ to Sky HD but cant play anything

Postby mccltd » Sat Dec 08, 2012 4:50 pm

Hi,
I have just used yr program and copied my old sky+ drive to my Sky HD drive.
When looking on the new HD box now I can see the programs that have been recorded, I can even delete them but I dont have an option to Play them.
Can you help?

Could it be because I haven't paired the sky card to the new hd box?

Avoriaz
Posts: 42
Joined: Sun Nov 06, 2011 1:34 pm

Re: Just copied sky+ to Sky HD but cant play anything

Postby Avoriaz » Sat Dec 08, 2012 6:26 pm

Ring Sky, get the card paired and then try again as that is a likely reason for your problem.

Garbord
Posts: 5
Joined: Thu Dec 06, 2012 11:45 am

Re: Just copied sky+ to Sky HD but cant play anything

Postby Garbord » Sat Dec 08, 2012 7:04 pm

Had the same problem (card definitely paired) from
manufacturer - Thompson
Model - 132_168
Ver- 4e2124

To a DRX890
Model - R005.053.70.11P
Vers - 4f31a7

I am just going to try to salvage sentimental stuff with Extract+ and delete the rest unless there are any solutions available?

Diagnostic file for the drive from the Thompson here -
http://dl.dropbox.com/u/37032280/Thompson_132_168.zip

mccltd
Posts: 4
Joined: Sat Dec 08, 2012 4:47 pm

Re: Just copied sky+ to Sky HD but cant play anything

Postby mccltd » Sun Dec 09, 2012 1:11 pm

Garboid did you select the planner rebuild option as I did. Just wondered what may happen if I didnt select that.

westy7
Posts: 2
Joined: Sun Dec 09, 2012 8:55 pm

Re: Just copied sky+ to Sky HD but cant play anything

Postby westy7 » Sun Dec 09, 2012 9:07 pm

Ive ended up having similar symptoms - however - initially, copied recordings would play.
Ive moved recordings from a Thompson 160+ box onto a Samsung 300Gb HD
The copy went well and i could see all the recordings and play anything that i tried. (Encrypted or not)
This is before i attempted to pair the box to my card.
I forced a software update but this did not appear to update to the very latest version. The on demand functionality was present.
Recordings over the air worked - however recordings over the net "on demand" would come up with a fault saying insuficent buffered material or something similar.
I attempted the pairing and ended up forcing an update again to see if that cured the issue.
The next pairing attempt successfully paired the box and card using the new on-line facility. New install, planner rebuild etc.
The update was successfull to the very lastest sky guide firmware, but now i can not access the old recordings moved over. New recordings work fine.
I might try and re-copy the old recordings again now the box is paired properly.

Garbord
Posts: 5
Joined: Thu Dec 06, 2012 11:45 am

Re: Just copied sky+ to Sky HD but cant play anything

Postby Garbord » Mon Dec 10, 2012 11:37 pm

I definitely chose rebuild but I cant remember if i tested the recordings before.

westy7
Posts: 2
Joined: Sun Dec 09, 2012 8:55 pm

Re: Just copied sky+ to Sky HD but cant play anything

Postby westy7 » Tue Dec 11, 2012 8:22 am

A futher interesting update.....
So i cant play the recording i can see using the sky remote control.
ooh, but i can delete them, and restore them.
However, the new EPG gives me the remote control facility from the iPad.
If i request something is played from the planner list in the iPad it does play!
But direct control from the sky remote gives no play option.
So all is not lost !
Wierd though!

mrmt32
Site Admin
Posts: 585
Joined: Mon Jul 25, 2011 1:05 am

Re: Just copied sky+ to Sky HD but cant play anything

Postby mrmt32 » Tue Dec 11, 2012 5:39 pm

I have been doing some test copies from a Thompson box to my DRX890 and have found the same results (recordings will not play unless started though the iPhone app, oddly they all show as being recorded from BBC1 in the iPhone app too!). I will try and look into what might be causing this.

Am I right in saying that this only appears to be affecting recordings originating from pre-darwin boxes (e.g. Sky+ and Thompson)?

mccltd
Posts: 4
Joined: Sat Dec 08, 2012 4:47 pm

Re: Just copied sky+ to Sky HD but cant play anything

Postby mccltd » Tue Dec 11, 2012 7:02 pm

Hi,
Just to confirm my source box was a sky plus box.

Avoriaz
Posts: 42
Joined: Sun Nov 06, 2011 1:34 pm

Re: Just copied sky+ to Sky HD but cant play anything

Postby Avoriaz » Wed Dec 12, 2012 1:59 am

mccltd wrote:Hi,
Just to confirm my source box was a sky plus box.

That narrows it down a bit. :D

What model of Sky+ was it?


Return to “Help & Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest